Internship - et verdifullt bidrag i din bedrift

Vi har bare positive erfaringer med våre internship studenter. Vi skulle ønske vi kunne tilby flere plass. Derfor håper vi at kanskje din bedrift vil være med å bidra til at fremtidens HR-medarbeidere blir så godt rustet som mulig for arbeidslivet.

  • Hjem
  • Nyheter
  • Internship - et verdifullt bidrag i din bedrift
ASV HR huset august2022 web 05

Mange søkere

For motiverte og engasjerte HR-studenter går fristen i disse dager ut for å finne en internship-bedrift. HR-huset har mange søkere og vi er utrolig privilegerte som får så mange henvendelser fra dyktige fremtidige HR-hoder som ønsker å tilbringe sin praksisperiode hos oss. Vi skulle ønske vi kunne tilby alle plass.

Vi vil derfor oppfordre andre bedrifter til å ta sjansen og tilby HR-studenter praksisplasser. Dette er svært oppegående, selvstendige studenter med et stort ønske om å bidra. Vi håper at du nå tenker at det kunne være spennende å ha en student i praksis hos deg i HR – da formidler vi mer enn gjerne kontakt. Mer informasjon om det lenger ned i artikkelen.

Positivt bidrag

Siden etableringen av vårt internship program høsten 2021 har vi hatt 15 praksisstudenter hos oss og i skrivende stund har vi som mål å ha 8 studenter i året gjennom vårt program.

Vi har bare positive erfaringer med kompetansen som studentene tar med seg inn bidrar til utvikling av våre tjenester. Uten denne kompetansen hadde mange av våre prosjekter tatt mye lengre tid og vi hadde gått glipp av verdifulle bidrag som uten tvil løfter leveransene våre.

ASV HR Huset situasjoner web 28

“Dette er en win-win situasjon. Studentene får praktisk erfaring i HR og vi får et friskt akademisk blikk og fortgang i våre prosjekter.”

- Kate Anker-Nilssen, Ansvarlig for Internship programmet i HR-huset

3 gode tips

  • Det er viktig å ha et solid program, men hold ambisjonsnivået i tråd med kapasitet i forhold til planlegging og organisering
  • Vår erfaring er at to praksisstudenter samtidig er en fordel
  • Velg med omhu og avklar i forkant – studentens interesse og bedriftens behov bør samstemme


Ta kontakt med Kate Anker-Nilssen som er ansvarlig for vårt internship-program om du vil snakke nærmere om og er interessert i en praksisstudent, eller send oss en melding i skjemaet nedenfor.

La oss sammen være et bindeledd for fremtidens HR-stjerner ut i arbeidslivet!

Jeg er nysgjerrig på en praksisstudent

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category