Senior karriere

Har din organisasjon en god seniorpolitikk? Vi tilbyr pensjonsrådgivning og hjelper deg med å sikre en politikk som ivaretar dine senior medarbeidere.

ASV HR Huset situasjoner web 10

Hvordan ivaretar du dine senior medarbeidere? Vi hjelper deg med å skape en seniorpolitikk som gir bedriften, ledelse og medarbeiderne forutsigbarhet, økt engasjement, effektivitet og arbeidsglede. Med lang fartstid i arbeidslivet er senior medarbeidernes unike erfaring, kunnskap og kompetanse en uvurderlig bidragsyter i selskapets verdiskaping.

Vi er opptatt av arbeidsglede i senkarrieren. Av erfaring vet vi at en god personalpolitikk bidrar til at flere seniorer fortsetter i arbeid. Gjennom våre kurs og veiledningsløp sikrer vi at seniorene skal få den beste kunnskapen om sine muligheter, i henhold til pensjon og seniorpolitikk i arbeidslivet. Vi tilbyr både bedriftsspesifikke kurs samt veiledning til enkeltpersoner og grupper.

Pensjonsrådgivning

Pensjon er ikke lenger et spørsmål om når vi ønsker å gå av med pensjon, men når vi ønsker å ta ut vår pensjon. Gjennom vår Pensjonsrådgivning tydeliggjør vi hvilke privatøkonomiske konsekvenser ulike alternativer kan få for den enkelte medarbeider. Med vår kompetanse kan vi raskt gi deg en oversikt over aktuelle alternativer, hva du må passe på, og hvilke regler du må forholde deg til.

Ønsker du kurs og veiledning om senior karriere? Fyll ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category