Hvorfor ekstern rekrutteringspartner?

Trenger du flere HR-folk på laget ditt? Kanskje helst igår? Strekker ikke tiden til? Er rekrutteringskompetansen din noe rusten? Da har vi et godt tips til deg!

ASV HR Huset situasjoner web 14

Vi gir deg tre gode grunner for hvorfor du skal bruke HR-huset i din neste ansettelsesprosess for å sikre at du har de folka du trenger på laget ditt for å lykkes!

1. Du får en profesjonell rådgiver

Du får en profesjonell kompetent rådgiver som kan HR-faget, som kan HR-organisasjonen og som kan hjelpe deg å matche den beste kandidaten til din stilling.

2. Du får en grundig rekrutteringsprosess

Vi følger rekrutteringsprosessene og testverktøyene fra Det Norske Veritas og vi er DNV-GL sertifiserte rekrutterere. Du sparer tid og sikrer likevel en grundig prosess- en feilansettelse kan koste dyrt.

3. Du får tilgang til en unik kandidatbase

Vi har et stort HR-nettverk og du får tilgang til kandidater med høy kvalitet og høy kompetanse som søker stillinger hos oss - og som du kanskje ikke ellers ville kommet i kontakt med.


Legg igjen en melding nedenfor eller ta kontakt med Jeanette for en prat om hvordan vi kan løse ditt behov for folk på teamet ditt. Vi hjelper deg gjerne.

Vi er HR-folka som rekrutterer HR-folk!

Jeg ønsker en prat om rekruttering!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category