HR for hire - en enkel og fleksibel løsning

HR for Hire? Enkelt og fleksibelt, tenkte Head of HR Camilla Høgøy Helleseth da hun hun startet i Cutters høsten 2021. Som ny i organisasjonen arvet hun kundeforholdet til HR-huset og har verdsatt samarbeidet fra første dag.

  • Hjem
  • Nyheter
  • HR for hire - en enkel og fleksibel løsning
IMG 2585

Et sømløst samarbeid

Ellen Thunold Furu, Seniorrågiver i HR-huset, og Camilla Høgøy Helleseth, Head of HR i Cutters, snakker samme språk. Ikke bare fordi begge kommer fra Bergen og skarrer på r'en, men fordi begge parter er utpreget løsningsorientert. Det er utgangspunktet for det gode samarbeidet, mener Camilla.

- Det å ha de rette folkene på plass er avgjørende for å lykkes. Og fra dag 1 har jeg kunnet lene meg på at med HR-huset som samarbeidspartner så vil det ordne seg og vi har kunnet slappe av med det.

- I tillegg har Ellen bidratt som sparringpartner og rådgiver med kjappe svar til enhver tid, det har vært en viktig støtte i en travel periode. Hun har et genuint ønske om å finne gode løsninger for oss som kunde.

- Med tålmodighet og kvalitet på kandidatene har hun fokus på ikke bare løsningen i seg selv, men en løsning som skal fungere for oss over tid.

IMG 2608

“Ellen har vært en effektiv og løsningsorientert sparringpartner for oss i en travel tid”

- Camilla Høgøy Helleseth Head of HR i Cutters

En perfekt timet mulighet

For Mailen Mæhle var det perfekt timing med et Hire oppdrag via HR-huset. Hun var i prosess og dialog til en annen jobb i HR-huset og da hun ikke var aktuell der ble hun tipset om HR for Hire.

- Dette var en mulighet som dukket opp litt tilfeldig. Og så ble det en veldig naturlig og kjapp onboarding siden jeg allerede var inne i varmen hos HR-huset i en annen prosess.

Mailen er en driftig dame med masse pågangsmot og som stadig jakter på ny lærdom. Hun er spesielt glad i tall og liker systematisering av data.

- Jeg elsker å prøve mange ting og har ikke behov for å være låst. I denne rollen får jeg også brukt min HR og økonomi kombo på en god måte.

IMG 2576

“Jeg er glad i å lære og prøve nye ting og HR for Hire virket som et gøy konsept”

- Mailen Mæhle, HR for Hire konsulent

Camilla er veldig fornøyd med å ha Mailen med på laget og kan ikke fullrose henne nok.

- Med Mailen fikk vi spot on den kompetansen vi trengte og det aller beste med henne er at alt er enkelt - hun dealer med alle slags problemstillinger og er veldig løsningsorientert. Med humor og tillit fungerer vårt samarbeid helt utmerket, forteller Camilla om sin medarbeider.

- Det at Mailen er god på økonomi, HR og folk er et kinderegg og en unik kombinasjon som passer helt perfekt her i Cutters hvor ting skjer fort og vi vokser raskt. Det er mange menneskelige faktorer og forskjellige hensyn å ta. Vi har folk fra forskjellige kulturer og ulik bakgrunn som vi må forholde oss til på forskjellige måter. Vi er ca 500 ansatte i Norge fordelt på 100 lokasjoner.

HR-huset er etablert i Bergen

HR-huset etablerte seg i Bergen våren 2021 og er jevnlig over til Bergen både for å bidra i Frokostmøter som foredragsholdere og besøke våre kunder der.

- Dette samarbeidet er et resultat av et kundemøte i Bergen der Cutters har sitt hovedkontor, forteller Ellen Thunold Furu i HR-huset. En funfact i dette oppdraget er at vår Hire-konsulent sitter på deres kontor i Oslo. Det sier litt om fleksibiliteten i arbeidslivet på generell basis akkurat nå og ikke minst så sier det mye om vår leveransedyktighet. Det er jeg stolt av.

- Vårt konsept er nå godt etablert og vi er meget leveransedyktige, avslutter Ellen, det er bare å ta kontakt om noen ønsker bistand være seg Oslo, Trondheim, Bergen eller Stavanger!

IMG 2618

“Kundene våre er avhengig av fleksible løsninger for å være konkurransedyktige i et krevende marked. Det er jeg stolt av å kunne si at vi kan bidra med.”

- Ellen Thunold Furu, Seniorrådgiver i HR-huset

Jeg vil høre mer om HR for hire!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category