God sommer fra oss i HR-huset

Vi vil gjerne ønske dere alle en superfin sommer. Dersom du ikke er helt i feriemodus enda så har vi fleksible sommeråpningstider - bare ta kontakt om du trenger oss.

HR gjengen fontene

Det er gode sommervibber i HR-huset og vi ser tilbake på det første halvåret i 2022 med takknemlighet og ydmykhet over tilliten som dere kunder og kandidater viser oss.

Å bidra til å skape gode løsninger og resultater sammen med våre kunder, og finne nye muligheter og jobber for jobbsøkere og kandidater, det er det som gjør at vi i HR-huset elsker å stå opp om morgenen.

Samtidig bøyer vi oss i det grønne sommergresset over hvor dedikert det jobbes med HR i alle organisasjonene vi er i dialog med daglig. Det handler om folka, og hvordan gjøre hverandre gode slik at de aller beste resultatene kan skapes.

En stor shout out sendes også til våre eminente konsulenter - ekte HR-helter ute i på oppdrag for HR-huset hos våre oppdragsgivere - sjekk ut stemningsrapport fra sommerfesten vår på LinkedIn.

Vi ønsker dere alle en riktig fin sommer - håper den blir god på alle måter og gir deg akkurat det du trenger!

Varm sommerhilsen fra alle oss i HR-huset

Jeg ønsker å bli kontaktet i sommer!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category