ASV HR Huset portretter web 11

Charles Jensen

Erfaring: Charles har over 25 års erfaring som HR-direktør fra norske og internasjonale selskaper og har i løpet av 11 år i HR huset jobbet som HR-konsulent i en rekke sektorer og bransjer. Charles har spesialerfaring fra HR-ledelse, arbeidsrett, fusjoner og oppkjøp i inn- og utland, etablering av nye virksomheter, karriererestrukturering/nedbemanning og organisasjons-/ledelsesutvikling.

Charles har vært styreleder i FA (Forsikringsselskapenes arbeidsgiverforening) og HR Norge, og har forelest i Human Resource Management ved Handelshøyskolen BI og Oslo Met.

Utdannelse:
Cand.Jur fra UIO og etterutdannelse i finans og ledelse fra London Business School og INSEAD.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category