ASV HR Huset portretter web 09

Anniken Monsøy

Erfaring: Anniken er en allsidig konsulent med solid erfaring fra ulike bransjer og selskaper i forskjellig roller innen salg, markedsføring, it, administrasjon, økonomi, HR og ledelse. Hun har blant annet jobbet i Cerealia, Skandia Life Norge, og i OptiNose AS der hun også var med å etablere kontoret fra starten. I HR-huset er hun seniorrådgiver og har vært med å forretningsutvikle området HR for Hire der vi tilbyr konsulenter på alle nivåer innen personal/HR. Anniken har god kompetanse på digital kommunikasjon og har ansvaret for HR-husets SoMe. Hun er vår LinkedIn spesialist og holder kurs og rådgivning for våre karrierekandidater.

Utdannelse: Anniken er Cand mag i fagområdene internasjonal handel, økonomi og språk.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category