Kunnskap, samarbeid og energi

Vi i HR-huset har nylig arrangert fagseminar med kunder og konsulenter med tema: «Endringsmotivasjon som drivkraft i skiftende tider ». Påfyll i hverdagen gir energi og inspirasjon til endring.

ASV HR Huset situasjoner web 02

I Fagseminaret dykket vi ned i seniorpolitikk, utforsket hvordan endringsmotivasjon blir en drivkraft for utvikling for å posisjonere seg i arbeidsmarkedet, og snakket om hvilke mulighetsrom som finnes for senior arbeidstakere.

Bygge en bærekraftig fremtid

Å forstå seniorpolitikk handler ikke bare om å ivareta eldre arbeidstakere, men også om å bygge en bærekraftig fremtid. Vi er alle en del av arbeidsstyrken, uansett alder. Inkludering av seniorer øker sosial kompetanse og skaper sterke bånd på tvers av generasjoner.

Det er som å blande erfarne krydder med friske urter – smaken blir bare bedre! Tillit og trygghet er ingredienser for et godt arbeidsmiljø, det øker helse og trivsel – ved å skape et bærekraftig og mangfoldig arbeidsmiljø.

Stadig skiftende arbeidsmarked

For oss i HR-husets interimavdeling er det viktig å vite hvordan det er for konsulenter å sette seg inn i nye oppdrag, fordi man stadig må omstille seg til nye oppdrag og utfordringer. Og hvordan er dette når man er senior i et stadig skiftende arbeidsmarked?

Som relativt ung arbeidstaker er det både veldig lærerikt og innsiktsfullt å høre hva seniorer tenker rundt temaet. Vi har mye å lære av deres erfaring, men husk at kunnskapen går begge veier! Innovative team besår av spredning i aldersgruppe. Evnen og holdningene dine til tilpasning er veien til å lykkes, ikke alder.

ASV HR Huset situasjoner web 07

Blomstereng av kunnskap

Jeg er stolt over å kunne si at i HR-huset er hele 24% av våre konsulenter mellom 55 og 66 år! De er våre erfarne kapteiner, og vi er glade for å ha dem med oss på reisen!

Så husk: Når vi blander unge spirer med erfarne røtter, får vi en fantastisk blomstereng av kunnskap, samarbeid og energi!

Ønsker du å utforske konsulentrollen i HR-huset? Ta kontakt med Johanne!

Jeg vil høre mer om konsulentrollen i HR-huset

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category