HR for Hire til Bergen!

HR-huset har hatt en solid vekst og tatt store markedsandeler på Østlandet siste årene. Tiden er nå inne for å etablere seg i nye markeder. Vi utvider til Bergen!

Jeswin thomas I7g1 F Qw J1 U unsplash

Et konsept med stort potensiale

I over 10 år har HR-huset bistått og levert HR ressurser og HR kompetanse til bedrifter, primært i østlandsområdet. Over 500 dyktige konsulenter har vært leid ut til våre kunder i kortere og lengre HR oppdrag gjennom vårt konsept HR for Hire. Vi har en stor og variert kundeportefølje, fra multinasjonale konsern til små lokale virksomheter.

Etterspørselen etter våre tjenester har vært økende år for år, og det er en glede å si at vi nå utvider vårt tilbud til andre regioner i Norge. Først ut er Bergen.

Det er usikre tider og HR-husets oppgave er å komme med gode løsninger for våre kunder. Innleie av en HR-ressurs kan gi rom for effektiv drift, utvikling og nye muligheter i en uforutsigbar tid med kortere planleggingshorisont og høy endringstakt. Dette håper vi er gode nyheter for Bergensmarkedet!

Slik skal vi lykkes med etableringen

I spissen for markedsutvidelsen er HR-husets seniorrådgiver Ellen Thunold Furu. Det er ikke tilfeldig at det ble nettopp Ellen som skal lede etableringen. Ellen er utflyttet bergenser og er glad for denne muligheten som bringer henne enda nærmere byen i sitt hjerte.

- Jeg gleder meg til å fortelle den gode historien om hva HR-huset kan bidra med i Bergen og hvordan vi kan hjelpe bedrifter med å lykkes med sine utfordringer på HR-siden, sier Ellen. Gjennom mer enn 10 år har HR-huset bygget opp en solid verktøykasse som lett kan videreføres til nye markeder.

ASV HR Huset portretter web 05

“Sammen med våre kunder har vi gjennom de siste 10 årene opparbeidet oss solid erfaring og bistått med gode løsninger innen HR feltet som nye kunder og markeder nå skal få nyte godt av”

- Ellen Thunold Furu, Seniorrådgiver i HR-huset

Vi skaper trygghet og tillit

Nøkkelen til å lykkes i Bergen vil være den samme som vår etablerte signatur i markedet for øvrig - vi skaper trygghet og tillit. I alle sammenhenger er det et mål for HR-huset å representere det trygge i enhver prosess, en HR-partner å lene seg på i både motvind og medvind – rett og slett en fleksibel samarbeidspartner som kan bidra med rett kompetanse ved enhver vindretning. Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner til våre kunder som gjør at vi skaper gode resultater sammen.

- Bergen er et naturlig førstevalg når vi nå utvider geografisk, sier Ellen. Som Norges nest største by og et markedsområde med store toneangivende bedrifter er det viktig for oss å være til stede for kundene også her. Tendensen siste året har vært et økende behov for midlertidige ressurser. Med økt endringstakt, kompetanseskift og usikre tider i mange bransjer kan HR for Hire kan være en god og fleksibel løsning. Vi opplever også at mange bedrifter uten en egen HR-avdeling har behov for våre tjenester.

Et sterkt lag

Vi er allerede godt i gang med å oppsøke bedrifter og intervjue relevante konsulenter for oppdragene. Mye kan løses på digitale plattformer og digital dialog har blitt en nødvendig form siste året under Covid 19, men Ellen planlegger og gleder seg til hyppige møter og besøk til Bergen fremover.

Vi er også glad for vårt gode og tette samarbeid med vårt søsterselskap Jobzone Bergen som har solid markedskunnskap og gode relasjoner og løsninger i dette markedet. Sammen stiller vi et sterkt lag for Bergenskundene.

“Jeg gleder meg til å samarbeide med kunder og kandidater i Bergen”

- Ellen Thunold Furu, Seniorrådgiver i HR-huset

Du er velkommen til å ta kontakt med Ellen Furu på +47 920 87 444 eller mail for en prat om HR for hire i Bergen.

Jeg vil høre mer om HR for Hire i Bergen

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category