LinkedIn kurs for HR-husets karrierekandidater

HR-huset har jevnlige LinkedIn kurs for kandidater som går i vårt Karriereprogram. LinkedIn er et viktig verktøy i steget mot en ny jobb.

LinkedIn er din digitale CV og det første stedet en potensiell arbeidsgiver eller en profesjonell rekrutterer vil sjekke ut for å bli kjent med deg. Derfor er det viktig med en oppdatert og god LinkedIn-profil som som forteller tydelig hva du er god på. En solid profil sørger også for at du kommer høyt opp i treff når vi søker etter kandidater med din kompetanse.

LinkedIn handler om "å se og bli sett". Det å være aktiv og synlig på LinkedIn gir deg uante muligheter. Synlighet handler om å dele, like og legge ut egne oppdateringer og gjerne artikler for å synliggjøre din kompetanse og hva du kan bidra med for en potensiellt ny arbeidsgiver.

ASV HR Huset situasjoner web 31

I dette kurset fokuserer vi på de grunnleggende elementene i din personlige LinkedIn profil og hva de skal inneholde. Samt hvordan du skal skape synlighet.

For å melde deg på kurset må du ha gjennomført markedsfasen. Din karriererådgiver vil gi deg en påmeldingskode når du er klar.


Kurset er internt og kun for våre karrierekandidater. Ønsker du et privat kurs eller et bedriftsinternt kurs så kan du ta kontakt med vår kursansvarlig for LinkedIn Anniken Monsøy på e-post.


Dato for nytt kurs kommer.


Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category