Det handler om folka dine. Sammen gjør vi dere gode.

ASV HR huset august2022 web 07

Våre HR-tjenester

ASV HR Huset situasjoner web 25 2022 01 17 111605 qpdo

Trenger du og organisasjonen din støtte og rådgivning i deres HR-prosesser ? La oss ta en prat om hvilke tiltak dere trenger for å lykkes!

Les mer

Organisasjonsutvikling

ASV HR huset august2022 web 09

Trenger du hjelp til prosessene som utvikler og rigger organisasjonen og folka dine for fremtiden? Vi kan bidra med å sette kurs!

Les mer

Finn flinke HR-folk

ASV HR Huset situasjoner web 27

Ønsker du å ansette fast eller leie inn en vikar eller konsulent? Er du usikker på hva du trenger? Våre dyktige HR-rådgivere hjelper deg effektivt med å kartlegge ditt HR-behov.

Les mer

“HR-huset reflekterer en spesialkompetanse innenfor HR som gir en stor trygghet – dere er en proff base der HR folk verifiserer HR folk – det gir tillit.”

- Mona Juell CEO i DHL Global Forwarding

Hils på oss

Vi er her for å hjelpe deg med dine HR utfordringer

Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Siste nyheter

ASV HR Huset situasjoner web 18

Hjelp jeg har fått ny leder!

Det kan være tøft å gå inn som ny leder i en bedrift. Samtidig kan det være en stor overgang for medarbeiderne i den samme bedriften å få en helt ny overordnet. Fra en dag til en annen kan det være andre premisser, føringer og arbeidsmåter som gjelder.

Les mer
Logo 2023 06 09 101152 qnat

Gunn kapret drømmejobben i 3stepIT

Etter 10 år i ulike roller hos sin forrige arbeidsgiver synes Gunn det var litt skummelt å bytte jobb, men det tok ikke lang tid før hun skjønte at hun hadde funnet drømmejobben.

Les mer

Her kan du finne oss

HR-huset har kontor i Oslo, men leverer tjenester over hele landet. Vi har også representanter i Stavanger, Trondheim, Bergen, Østfold og Vestfold.

Map screenshot

Våre samarbeidspartenere

  • Grette logo white
  • Podium
  • Wise
  • Jobzone small
  • Arbora

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category