HR for Hire Bergen

Behov for midlertidige ressurser kan oppstå raskt og uventet. Derfor har vi spesialisert oss på effektivt å finne HR-kompetansen din organisasjon trenger for å prestere.

ASV HR Huset situasjoner web 12

Rett HR-kompetanse når du trenger det

Dersom din virksomhet mangler ressurser eller rett kompetanse kan HR for Hire være løsningen. Behovet for ekstra HR-ressurser oppstår ofte på kort varsel. Vi har spesialisert oss på å finne rett kompetanse og operativ HR-bistand i løpet av kort tid. 

Håndplukkede konsulenter

Våre konsulenter har bred erfaring fra de fleste bransjer og fagområder innen HR. De er på forhånd intervjuet og kvalitetssikret, slik at vi raskt kan finne rett konsulent til ditt oppdrag. Når du leier inn en konsulent fra oss kan du være trygg på at du får den kompetansen du trenger. 

ASV HR huset august2022 web 05

Det er summen av våre dyktige konsulenter som gjør oss til et anerkjent HR-hus. Våre erfarne HR for Hire konsulenter kan dekke HR-roller på alle nivåer i virksomheten.


Trenger du en HR-ressurs eller hjelp til å kartlegge behov? Ta kontakt med Tone eller Ellen for en hyggelig prat.


Du kan lese mer om HR for Hire her og vår nyhetssak om lanseringen til Bergen her.

Jeg vil høre mer om HR for Hire i Bergen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category