Omstilling og nedbemanning

Skal du omstille eller nedbemanne? Det kan være krevende for alle involverte. Vi hjelper deg med å skape gode prosesser.

ASV HR huset august2022 web 08

Vår ekspertise - din trygghet

Vi har spesialisert oss på å gjennomføre omstillings- og endringsprosesser, slik at du kan være trygg på at endringer gjennomføres med beste HR-praksis. Med gode forberedelser, tydelig lederskap, etterlevelse av arbeidslivets spilleregler og en balanse mellom mot og empati, gjør vi prosessen så smidig som mulig for alle parter.

Vi samarbeider tett med ledelsen, HR, tillitsvalgte og skreddersyr en prosess som ivaretar arbeidsrettslige forhold, god dialog og god håndtering av medarbeidere.

Gode nedbemanningsprosesser for alle parter

Tiden fra en nedbemanning blir kjent til den er gjennomført er en krevende periode. Mange opplever uro og utrygghet, som igjen påvirker både motivasjon, lønnsomhet, produktivitet og kundetilfredshet. Alle medarbeidere påvirkes av denne type prosesser, både de som må gå og de som blir igjen.

Måten nedbemanning gjennomføres på er like viktig som den rettslige saksbehandlingen. Derfor er god planlegging, samhandling og ledelse sentralt når vi jobber med nedbemanning.

Ta kontakt med Tone Odvold+47 982 23 053 for en prat om hvordan vi kan støtte deg og din bedrift på endringsreisen.

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Jeg trenger rådgivning i en omstillings prosess

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category