ASV HR Huset portretter web 06 utsnitt

Rikke Brynildsen Pedersen

Erfaring: Rikke startet i HR-huset med et internship våren 2022. Nå fortsetter veien videre i 50 % stilling som rådgiver innen rekruttering, parallelt med at hun fullfører sine studier. Hennes fokusområder er blant annet search, intervjuer, og oppfølging av kandidater samt andre prosjektrelaterte oppgaver.

Rikke har en genuin interesse for å spille mennesker gode, og synes det er viktig å møte folk der de er. Som student og arbeidstaker er hun en tilpasningsdyktig pådriver med høy arbeidsmoral og kapasitet.

Utdanning:
Siste året på bachelor i organisasjonspsykologi- og ledelse på Høyskolen Kristiania.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category