Ikke send den e-posten

Ah, tenker du. Det var tilfredsstillende. For der var e-posten endelig sendt. Du rakk det. Før helgen, før juleferien, før påskeferien, før sommerferien. På den siste dagen.

ASV HR Huset situasjoner web 31

Endelig var det gjort. Gud så deilig. For deg.

For der fikk du oppsummert alt!

Rett i ferie fella

  • Du fikk tømt hodet ditt
  • Du har fått reflektert
  • Du har fått satt agendaen
  • Du har fått laget en super to do-liste
  • En lang en
  • Med masse punkter
  • Og mange utfordringer
  • Som skal løses
  • Av en annen
  • Nemlig mottakeren av denne fantastiske e-posten


Dette er en mottaker som mest sannsynlig er veldig klar for helg, klar for langfri, klar for en lang ferie. Så da skriver du for sikkerhets skyld på slutten at du for all del ikke forventer noe svar.

Og fordi du tross alt er en fin person og bryr deg oppriktig om mottakeren av e-posten, så sier du også selvsagt i en setning helt på slutten: God helg, da! God Jul! Riktig god sommerferie!

Unngå stress inn i ferien

Sannsynligheten for at mottakeren leser e-posten FØR både helg og ferie, er stor. Så hva tror vi da en slik e-post gjør med mottakeren? De aller fleste begynner å TENKE! Det vil si å JOBBE. Oppe i hodet.

Vel vel, tenker du kanskje. Vedkommende «kan jo bare velge" ikke å lese e-posten? Det skal jo ikke gjøres i ferien? Eller i helgen? Nå ligger det i alle fall klart! Og venter! Er ikke det bra, da?

Du har nå lagt et egg i hodet på mottakeren som ligger der og ruger. Hele helgen, ferien, langfri. Effekten av dette? Den kan du jo ruge litt på selv.

Et enkelt tips

SKRIV e-posten. IKKE SEND den. Da må det i så fall være med forsinket levering.

God ferie!

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category