ASV HR Huset portretter web 08 utsnitt

Tone Odvold

Erfaring: Tone startet som daglig leder i HR-huset i januar 2020. Tone har solid HR-faglig kompetanse, bl.a. som HR-direktør i flere store norske og nordiske virksomheter. Hun har erfaring fra både strategisk og operativt HR arbeid, hvorav de siste 10 årene som toppleder. Tone har i tillegg solid erfaring fra både omstillingsprosesser og endringsledelse i forbindelse med organisasjonsendringer, oppkjøp/virksomhetsoverdragelser og nedbemanning. Som konsulent er Tone drivende engasjert, hun er løsningsorientert og har en god forretnings- og organisasjonsforståelse.

Utdannelse: Diplommarkedsførerstudiet ved Norges Markedshøyskole.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category