ASV HR Huset portretter web 12 utsnitt

Johanne Nielsen

Erfaring: Johanne startet hos oss i januar 2024 og jobber under forretingsområdet HR for Hire i HR-huset. Hun har erfaring fra å jobbe som konsulent etter at hun fullførte sin bachelorgrad våren 2023. Hennes fokusområder i HR-huset er search, screening og intervju av nye konsulenter og i neste fase matche de mot våre aktive oppdrag.

Johanne er opptatt av å sørge for en retterferdig prosess, og at alle konsulentene skal føle seg sett og ivaretatt. Hun har en stor interesse for å spille mennesker gode, og er opptatt av å finne rett profil til rett oppdrag. Johanne drives av å være tett på og bidra til at andre kommer ut i jobb.


Utdannelse:
Johanne har en bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category