ASV HR Huset portretter web 02 utsnitt

Hanne Villard

Erfaring: Hanne har solid erfaring i HR og ledelse. Hennes spesialisering er team- og lederutvikling, endringsledelse, omstillingsprosesser og karriererådgivning.

Hanne har erfaring fra ulike roller innen HR både som leder og rådgiver. Hun har flere års ledererfaring der hun har lykkes med å drive fram og forankre endringsprosesser, skapt gode resultater, prosjekter og utvikling av mennesker.

Hannes fremste styrke er evnen til å skape tillit og bygge gode relasjoner. Hun er lyttende, fleksibel og løsningsorientert. Hun har et stort engasjement i å bidra til andres utvikling, mestring og gode resultater.

Utdannelse:
Hanne har bachelor i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har hovedfagskurs i politikk og organisasjon. Hun er sertifisert NLP coach i Den Norske Coach Forening og er sertifisert i flere arbeidspsykologiske verktøy.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category