HR-system + prosjekter = DEG?

Ecura fortsetter å vokse og ser nå etter en HR-rådgiver med spesiell interesse for og kompetanse med systemer og prosjektgjennomføring. Sammen med vårt HR-team, vil du få muligheten til å gjøre en forskjell for virksomhetene i konsernet, virkelig få bety noe.

804 1736184762

Du vil få bred kontaktflate i de forskjellige virksomhetene og det er gode muligheter for faglig utvikling. Ecura vet en ikke skal kimse med folk som deg, som tar eierskap og brenner for å effektivisere og videreutvikle.

Du vil få mulighet til å jobbe med viktige utviklings - og forbedringsprosjekter på HR-området. Stillingen er nyopprettet, og du vil jobbe sammen med vårt dyktige HR-team og sørge for framdrift på prioriterte områder. Du vil ha ansvar for å få prosjektene i mål, men HR-teamet vil backe deg. Dette vil være en unik mulighet til å bredde og utvikle deg i HR-faget.

Du vil i stor grad jobbe med og ta naturlig eierskap til:

 • Profesjonalisering, effektivisering og videreutvikling av HR-området gjennom implementering, forbedring og oppdatering av HR-verktøy og HR-prosesser i konsernet
 • Aktivt bidra og lede implementeringen og koordineringen av HR-relaterte prosjekter (hvor verktøy og digitale system/AI er fokus)
 • Superbruker digitale HR-verktøy
 • Opplæring av brukere av systemene
 • Samarbeide tett og bygge tillit med intern IT avdeling og eksterne systemleverandører for å implementere nye og forvalte og utvikle dagens digitale verktøy innen HR-området
 • HR-analyse og HR-rapportering for ledelse og HR

Dette passer deg fordi du:

 • har relevant utdannelse fra universitet eller høyskole og erfaring med HR- og prosjekt- og endringsarbeid
 • har gjennomført vellykkede endringsprosjekter
 • har god organisasjonsforståelse
 • har det ekstra bra når du jobber med automatisering, effektivisering og forenkling
 • liker å sjonglere mellom å se det store bildet og de små detaljene som utgjør den store forskjellen
 • trives med endringer og nye oppgaver
 • får energi av å forenkle andres hverdag
 • god muntlig og skriftlig formidlingsevne
 • god IT- og systemforståelse (et pluss om du har erfaring fra CatalystOne og Teamtailor)
1702392081013

Vi tenker på din personlighet som en ressurs. Dine ulike egenskaper og talenter er positive ressurser som du motiveres av å benytte for å lykkes med oppgavene, oppleve utvikling i rollen og som en del av team Ecura. Vi håper du kjenner deg igjen i noen av disse;

analytisk • strukturert • systematisk • øye for detaljer • pådriver med høy gjennomføringsevne • sørger for å komme i mål • relasjonsbygger • våger å utfordre

Om Ecura

Ecura er et resultat av flere selskaper som har slått seg sammen for å bygge et kvalitetsorientert norskeid helse- og omsorgsselskap. Vi er i sterk vekst og sysselsetter nå over 4000 ansatte fordelt på ulike virksomhetsområder. Våre tjenester omfatter heldøgns-tjenester for personer med sammensatte bistandsbehov, veiledningstjenester, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), hjemmetjenester, vikartjenester for helsepersonell samt poliklinisk rusbehandling (Vangseter). Vi har virksomhet i hele Norge.

I Ecura jobber vi etter verdiene Endringsorientering, Omsorg (av latin Cura), Utvikling, Respekt og Ansvar. Vi skal gi omsorg med respekt og verdighet forankret i gode systemer. Derfor er vi ISO sertifisert både innen miljø, arbeidsmiljø og kvalitet. Som første helseforetak i Norge ble vi også sertifisert for ISO 27001; informasjonssikkerhet i 2020.

71397342 102381561178063 449707024628842496 n


Vi i HR-huset opplever Ecura som en arbeidsgiver som er opptatt av menneskene som jobber der, og med en konsernledelse som er tett på driften. De er opptatt av gjennomføring, og et godt stykke arbeid – de setter høye krav til seg selv og medarbeiderne for å kunne levere tjenester av god kvalitet. Vi gleder oss over å få rekruttere for et selskap vi opplever har rett fokus.

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du at du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende og ansetter når vi finner deg! Slik som stillingen er tenkt at skal forenkle hverdagen til andre, ønsker vi å forenkle søknadsprosessen for potensielle kandidater. Glem malen du har på søknadsbrev om du ikke har noe spesielt å si, og la din CV og erfaring snakke for seg. Vi vil snakke med alle med relevant utdannelse og erfaring. Søk via søknadslenken.

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Jeanette eller Hanne i HR-huset.

Søknadsfrist? Søk heller tidlig enn sent, men innen 25.02.2024.

Oppstart? Gjerne så snart som mulig, men vi tar selvsagt hensyn til oppsigelsestid.

Arbeidssted? Kontor i Oslo og Moss

Jeg ønsker å bli kontaktet om denne stillingen!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category