ASV HR huset august2022 web 02

Nicolay F. Dahr

Erfaring: Nicolay har opparbeidet seg lang og solid erfaring fra bemanning og rekrutteringsbransjen, og har de siste 7 årene vært Partner i Jobzone. Med nysgjerrig inngangsvinkel har Nicolay fått bred kunnskap om selskapsstruktur, god forretningsforståelse og ser viktigheten av employer branding. Nicolay har hatt ansvaret for opp - og nedbemanning av konsernets største prosjekter innen logistikk over flere år og med det hatt en personlig tilnærming avgjørende for sine kunders suksess.

Med en ikke-A4 bakgrunn som musiker ser også Nicolay muligheter i en bred fargepalett, som ofte er en stor fordel i forskjellige ledd i prosesser.

I HR-huset er han Seniorrådgiver i rekrutteringsteamet vårt og du er i svært gode hender med han på laget ved gjennomføring av din neste ansettelse.

Utdanning: Nicolay er et arbeidsjern og har jobbet seg oppover i næringslivet uten tung formell bakgrunn. Med ydmyk og lærevillig tilnærming, i tillegg til flere kurs innen salg, personalledelse og lederutvikling, har hans formelle bakgrunn blitt erstattet av meget god arbeidserfaring og personlig utvikling.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category