ASV HR Huset portretter web 03

Mathura Yogendran

Erfaring: Mathura har erfaring med HR-prosesser fra A-Å fra ulike bransjer og internasjonale selskaper. Hun har tidligere jobbet i SEB og ClearBooks plc. I HR-huset jobber hun i området Rekruttering og HR for Hire der vi tilbyr konsulenter på alle nivåer innen HR. Mathura er en god nettverksbygger og brenner for at kandidatene som er i prosess hos oss skal lykkes.

Utdannelse: Mathura har Master Of Business Administration (MBA) i HR fra University of Bedforshire.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category