DSC2985 web

Fam Fiedler

Erfaring: Fam begynte i HR-huset våren 2022, og arbeider innen HR for Hire. Hun har erfaring innen salg, kunderådgivning, prosjektledelse og administrative HR-oppgaver hos blant annet Miele og KONE. Fam har selv vært konsulent i HR-huset, og er spesielt opptatt av å skape og ivareta sterke og personlige relasjoner til konsulentene våre. I tillegg er hun opptatt av å sikre god kommunikasjon slik at konsulentene på best mulig måte møter sine forventninger til oppdraget.

Fam har et stort engasjement for mennesker og utvikling. Hun verdsetter samarbeid og brenner for at hvert enkeltindivid blir sett og hørt. Hun mener at trivsel og prestasjoner går hånd i hånd.

Utdannelse:
Fam har en bachelor i HR og personalledelse med spesialisering i endringsledelse og innovasjon, etterfulgt av en master i ledelse med spesialisering i lederutvikling ved Høyskolen Kristiania. Hun har også en sertifisering i PRINCE2, prosjektledelse.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category