ASV HR Huset portretter web 06

Anne Lise Heide


Erfaring: Anne Lise har jobbet som leder siden 2003 og med ledelse av HR-prosesser siden 2011. Hun har bred erfaring fra strategisk og operativt HR-arbeid og har hatt ansvar for utvikling og leveranse av interne lederutviklingsprogrammer i 12 år. Anne Lise har utviklet en rekke kurs for HR & ledere, herunder egne utviklingskonsepter for nye ledere. Hun har ledet interne og eksterne læringsallianser i 10 år, blant annet kompetanse- og lederutviklingsnettverkene til HR Norge.

Anne Lise brenner for godt læringsdesign og forretningsorienterte utviklingsprosesser som ivaretar mennesker og relasjoner og på en god måte. Hun har ledet mange forbedringsprosjekter innenfor hele HR-feltet og har bred erfaring fra ledercoaching og teamutvikling.

Utdannelse:
Anne Lise har en Master of Management fra Handelshøyskolen BI, med spesialisering innenfor HR & Ledelse. Hun er DNCF-sertifisert Coach, utdannet prosesskonsulent og har fullført mindfulnessinstruktør-utdannelse fra Creationwork. Anne Lise er sertifisert i ulike arbeidspsykologiske verktøy og har gått en rekke lederutviklingsprogram, herunder Solstrandprogrammet Accelerate i regi av AFF.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category