Vil du jobbe som rekrutterer for våre kunder?

På vegne av våre kunder søker vi etter midlertidige HR-ressurser. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er ledig nå. Som konsulent i HR-huset, vil du jobbe på oppdrag hos våre kunder og være en viktig bidragsyter i flere typer HR-prosjekter.

Hvem er du:

Dedikert og engasjert rekrutteringskonsulent, som har erfaring med rekruttering til tekniske stillinger innen ulike områder. Lede og koordinere rekrutteringsprosesser fra A-Å, i henhold til krav og rammeavtaler. Bygge gode relasjoner med ledere og HR og andre nøkkelpersoner, for å skape gode rekrutteringsprosesser med de beste kandidatene..

HR-huset tilbyr deg:

  • Attraktive oppdrag hos våre kunder
  • Kompetansetungt fagmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Seminar og fagsamlinger
  • Faglig veiledning og god oppfølging i oppdrag
  • Stort nettverk og sosiale treff

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category