Vi søker en engasjert HR-leder i Bergen

For vår kunde i Bergen søker vi deg som elsker både folk og HR.

ASV HR Huset situasjoner web 25

Litt om oppgaver:

Dine oppgaver vil være personalansvar, lederstøtte innenfor personal og ledelse, arbeidsgiverpolitikk, sykefravær mm. Du vil også inkluderes i rekrutteringsprosesser, arbeidskontrakter og oppdragsavtaler. I tillegg vil du jobbe tett med tillitsvalgte, ha ansvar for intranettet og ha et tett og godt samarbeid med HMS sjef, samt deltakelse i AMU.

Litt om deg:

Relevant utdannelse fra universitet eller høyskole.
Lang erfaring fra lignende stilling.
Lederegenskaper, samarbeidsevne og trives med å jobbe i team.

Vi søker deg som ønsker å gå foran som et godt forbilde for de ansatte, du er positiv og løsningsorientert samtidig som du har en høy faglig integritet. Vi ønsker en som vil være en pådriver for kontinuerlig forbedringsarbeid og å hjelpe oss på vår reise videre.

Litt om hva HR-huset tilbyr deg:

Hos oss blir du en del av et fagmiljø med høy HR-kompetanse der du får bidra med din faglige kompetanse i attraktive oppdrag for våre kunder. Som ansatt i HR-huset får du ta del i fagsamlinger, kurs og nettverksmøter som gir deg kontinuerlig faglig påfyll. Når du er i et oppdrag, vil du i tillegg få faglig støtte ved behov og god oppfølging underveis.


Synes du dette høres spennende ut vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt for en uformell samtale. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category