Vil du være med å skape fremtiden som rekrutterer på et ekspertteam?

For Cowi søker vi to dyktige medarbeidere for to ulike rekrutteringsroller. Dette er en gyllen mulighet i et globalt og solid selskap med store muligheter for fast ansettelse.

ASV HR huset august2022 web 04

“Vi lever av våre kloke hoder, og våre ansatte er i sentrum av vår virksomhet.”

- Cowi AS

Om ekspertteamet:

The Global Talent Acquisition Team er en del av COWI People and Communication, hvor vi er mer enn 130 dyktige HR- og kommunikasjonsspesialister over hele verden.

Global People & Communication er ansvarlig for å bygge COWIs kapasitet til å tiltrekke, utvikle og vedlikeholde bransjens beste arbeidsstyrke ved å samarbeide med selskapet for å levere høykvalitets HR-verktøy, coaching og fremme en verdibasert COWI-kultur.

Om oppdraget:

To dyktige rekruttere for to ulike rekrutteringsroller. Begge roller har 6 mnd. varighet med mulighet for forlengelse og fast ansettelse. Det er en fordel om du har erfaring fra rekruttering og er sertifisert i ett eller flere testverktøy.

Din nøkkel til suksess:

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. På tvers av landegrenser og fagområder deler vi kunnskap og bygger sterke relasjoner med kolleger og kunder. Vi mener at rett person for stillingen er en relasjonsorientert og engasjert teamplayer som har en lidenskap for å matche rett person med rett jobb, og dermed også fremme bedriftens suksess og den enkeltes karriereutvikling.

“Vi er opptatt av at ansatte hos oss opplever at de får utvidet sitt potensiale, oppnår suksess i fellesskap samt opplever en meningsfylt arbeidshverdag.”

- Cowi AS

Litt om Cowi:

COWI er et ledende internasjonalt konsulentfirma innen ingeniørfag og sysselsetter cirka 1 350 i den norske delen av virksomheten. I COWI kombinerer vi global tilstedeværelse med lokal kunnskap og har til enhver tid 10 000 prosjekter gående i verden.

Interessert?

Ønsker du å høre mer om denne muligheten i Cowi? Bruk gjerne "søk stillingen knappen" eller så kan du sende en kort interessemelding til Fam Fiedler eller Nora Torp så avtaler vi en prat!

Cowi

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category