Vil du være med å rekruttere nye superhelter til Big Bite?

Big Bite er et norsk franchisekonsept som tilbyr mat i farta til folk i farta. De søker nå en HR Rekrutterer. Med avdelinger over hele Norge er behovet for gode medarbeidere alltid i fokus, og det er her du kommer inn!

Big bite

Big Bite leter etter en med erfaring innen rekruttering som skal være med å rekruttere franchisetakere. Du vil jobbe i et team bestående av andre flinke medarbeidere. I første omgang er dette et engasjement med varighet på fire måneder, men dette kan bli et permanent behov.


Du lurer kanskje på hvordan en arbeidshverdag i Big Bite vil se ut?
Behovet for ressurser får du fra regionsledere, med denne informasjonen blir din oppgave å opprette og publisere stillingsannonser. Deretter skal kandidatene screenes og inviteres til et 1.gangsintervju over telefon. Kandidater du vurderer som aktuelle inviteres til et 2.gangsintervju sammen med deg og leder. Kandidater skal gjennom case og testing, derfor er det en fordel om du er sertifisert i AON.

Det kan oppstå behov for bistand i andre HR-oppgaver, noen eksempler er:

  • Lederstøtte i personalsaker
  • Bidra i utvelgelsen av nytt timeregistreringssystem
  • Kursorganisering for ansatte i opplæring
  • Besvare henvendelser som kommer inn på mail


Synes du beskrivelsen treffer deg?
Da er du hjertelig velkommen til å søke, også hvis du er nyutdannet og har sertifisering i AON.

I Big Bite kommer du til et arbeidsmiljø hvor det er god takhøyde og rom for å ha det gøy på jobb. Ta med humor, godt humør og litt rekrutteringserfaring i sekken og du er på god vei til å få deg din neste jobb i nydelige Trondheim!

Ta kontakt med Nora hvis du har spørsmål angående stillingen eller hvordan det er å være konsulent i HR-huset, jeg tar veldig gjerne en prat med deg!

Big bite

Nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Vi ringer deg gjerne for en prat!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category