Transporter deg selv inn i en ny arbeidshverdag som HR rådgiver i Bring

Vil du jobbe i et miljø med fokus på en grønnere fremtid innen logistikk? Da har du kommet til rett sted! På vegne av vår oppdragsgiver Bring ser vi nå etter en dyktig HR rådgiver som skal avlaste HR leder.

Bring Logo

Du er kanskje nysgjerrig på hvem du skal jobbe med?

Bring har omkring 90 ansatte og 10 ledere. Du vil jobbe tett sammen med og rapportere til HR leder. Hos Bring er det fokus på individuell utvikling, og du vil jobbe med trivelige kollegaer som er opptatt på samarbeid og samhold. Kontorlokalene ligger sentralt på Yongstorget, og her er det mulighet for hjemmekontor noen dager i uken.

Sjekker du av på flere av disse?

 • Rekruttering A-Å i samarbeid med rekrutterende leder
 • Onboarding av nyansatte
 • Medarbeider og kompetanseutvikling (fasilitere kurs, booking etc.)
 • HMS samt sykefraværsoppfølging
 • Bistå i forbindelse med implementering av nytt HR-system
 • Forberedelser til lønnskjøring
 • Sluttsamtaler i forbindelse med avvikling av arbeidsforhold

Har du i tillegg?

 • Bachelor innen relevant fagområde
 • 1-3 års erfaring med operativt HR arbeid
 • God systemforståelse
 • Kjennskap til lønn

Hvorfor jobbe som konsulent i HR-huset?

Vi i HR huset tilbyr også mange muligheter til våre konsulenter. Variert bransjeerfaring, spisset nettverk innen HR samt faglig og sosialt påfyll. Du vil ha eksklusiv tilgang til oppdrag, vi jobber også hele tiden med å sikre en sømløs overgang fra ditt nåværende oppdrag og inn i ditt neste. Dette er bare noen av fordelene ved å være konsulent hos oss.

Ønsker du å vite mer om oppdraget eller hvordan konsulenttilværelsen ser ut? Ta gjerne kontakt med Fam eller Nora for en uforpliktende prat.

Nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Vi ringer deg gjerne for en prat!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category