Ønsker du å vokse videre innen HR?

Til enhver tid har vi i HR-huset mer enn 20 forespørsler fra kunder som trenger din HR-ekspertise i kortere eller lengre engasjement. Her florerer det av muligheter for deg som ønsker å blomstre videre i din HR-karriere.

Som HR-konsulent hos oss får du erfaring fra både veletablerte og nyere bedrifter innen bransjer som olje og energi, reiseliv, helse og omsorg, bygg og anlegg, kontor og administrasjon, bank, IT og tech, retail, m.m.
Oppdragene er av ulik varighet, fra 6 mnd. til over ett år, og det er behov for HR-roller på alle nivåer.

Hos oss blir du en del av et fagmiljø med høy HR-kompetanse der du får bidra med din faglige kompetanse i attraktive oppdrag for våre kunder. Som fast ansatt i HR-huset får du ta del i fagsamlinger, kurs og nettverksmøter som gir deg kontinuerlig faglig påfyll. Når du er i et oppdrag får du faglig støtte ved behov og god oppfølging.

ASV HR Huset gruppefoto web 02

“Jeg er så stolt av å være en del av det flotte HR for hire teamet i HR-huset AS, og få erfaring fra spennende oppdrag hos ulike interessante bedrifter!”

- Hanne Wengaard, HR-konsulent hos en av våre oppdragsgivere.

Ble du nysgjerrig? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Du er velkommen til å ta kontakt med Stine eller Fam for mer informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category