En av verdens mest bærekraftige banker søker HR-rådgiver

Ønsker du å jobbe med HR i en sterk bedriftskultur med fokus på stolthet, personlig frihet og ansvar? Da er du kanskje Handelsbankens nye HR-rådgiver.

I Stock 1354221201

Litt om oss:

Handelsbanken setter kundetilfredshet og personlig rådgivning høyt. Det er viktig at våre ansatte ønsker å ta et stort personlig ansvar, ta egne beslutninger og drives av å sette kunden først - uavhengig av hvor i organisasjonen de jobber.

HR-avdelingen består av totalt 12 faglig dyktige og engasjerte medarbeidere og er fordelt på HR-forretningsstøtte, kompetanse samt lønn- og personaladministrasjon. Vi søker nå etter en ny kollega som vil inngå i et team med totalt 6 HR-rådgivere. Stillingen rapporterer til HR-direktør.

Litt om rollen:

Handelsbanken er på en spennende utviklingsreise, hvor utvikling av kompetanse, godt HR-arbeid og strategisk rekruttering er avgjørende for å lykkes.

Som HR-rådgiver vil du jobbe tett med, og være en sparringspartner for, bankens ledere i alle HR-relaterte spørsmål og problemstillinger. Du en generalist som støtter våre ledere med alt fra rekruttering, dimensjonering / bemanning, lederkartlegging, etterfølgerplanlegging, talentutvikling, kompetanseutvikling og organisatoriske endringer. Du vil ha et tett samarbeid med våre tillitsvalgte. Sammen med øvrige HR-rådgiverne vil du også ta del i de øvrige personaladministrative oppgavene. Reisevirksomhet er en naturlig del av jobben.

Suksessfaktorene i stillingen som HR-rådgiver er at du liker å jobbe med mennesker, har evne til å bygge tillit og er en god sparringspartner for lederne i organisasjonen. Du tør å utfordre ledere, medarbeidere og prosesser slik at dere sammen finner de beste løsningene for banken.

Du håndterer mange baller i luften, evner å prioritere og har god struktur. Du er initiativrik, omgjengelig, har stor gjennomføringsevne, trives med å fasilitere kurs samt holde presentasjoner. Som vår HR-rådgiver er det naturlig for deg å være en bankens fremste kulturbærere.

Vi ønsker oss deg som har:

  • høyere relevant utdanning, min. bachelor (helst masternivå), innenfor f.eks. arbeids og organisasjonspsykologi, HR eller ledelse
  • mellom 3-5 års relevant HR-erfaring
  • lederfaring og interesse for lederfaget
  • god forretningsmessig forståelse
  • god erfaring fra rekruttering - gjerne fra finansiell sektor
  • ledererfaring fra linjen kan kompensere for manglende HR-erfaring
  • meget god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne
I Stock 637234116

Vi tilbyr:

En allsidig jobb i en av verdens mest bærekraftige banker. Et arbeidsmiljø preget av vennlighet og hjelpsomhet og en kultur som verdsetter profesjonalitet og solid faglig forankring. Hos oss får du muligheten til å utvide ditt nettverk, både i regionbanken og i andre enheter i konsernet. Stillingen vil gi en god plattform for videreutvikling både innenfor personal- og ledelsesområdet.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category