LinkedIn-kurs

Din LinkedIn profil er din personlige merkevare som arbeidstaker. Vi hjelper deg med å være synlig, attraktiv og relevant.

ASV HR Huset situasjoner web 21

Profilen din på LinkedIn er ofte en arbeidsgivers førsteinntrykk av deg som arbeidstaker. Profilen viser arbeidserfaring, cv, nettverket ditt, og prosjekter og fagmiljøer du er en del av. Derfor er LinkedIn både et viktig og nyttig karriereverktøy – nå og i fremtiden.

Workshop

Gjennom vår workshop lærer du hvordan du lager en god og helhetlig profil som synes og er attraktiv for potensielle arbeidsgivere. Vi lærer deg hvordan du kan bygge og utvikle ditt profesjonelle nettverk, og hvordan du gjennom å være aktiv bruker kan skape digitale avtrykk.

Digitalt lynkurs

Vi tilbyr også gratis lynkurs der vi fokuserer på de grunnleggende elementene i en LinkedIn profil. Kurset varer i 45 minutter og du blir invitert på Teams.

Ønsker du å høre mer om våre kurs? Kontakt Anniken Monsøy, tel +47 970 75 057

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så får du varsel når neste kursdato kommer.

“Tusen takk for et veldig nyttig lynkurs, og for sjekklisten. Jeg lærte masse, og har allerede gjort en del forbedringer på profilen min”

- LInkedIn deltaker

Jeg ønsker varsel om neste LinkedIn kurs!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category