Karriereveiledning for privatpersoner

Ønsker du å ta karrieren et steg videre, eller er usikker på egen arbeidssituasjon? Vi kartlegger dine muligheter og hjelper deg å ta valgene som er riktig for deg.

ASV HR Huset situasjoner web 29

Å identifisere muligheter og realisere karrieremål kan være utfordrende i et komplekst arbeidsmarked. Basert på dine behov og ønsker skreddersyr vi et veiledningsprogram som tar deg i den retningen som er riktig for akkurat deg.

Vi tilbyr en gratis kartleggingssamtale på 20 minutter hvor du vil få konkrete råd, samt anbefaling på hvilke av våre tjenester som vil passe for deg og din situasjon. Med fokus på hva du kan, hvem du er og hva du vil, og med hjelp av et effektivt digitalt karriereverktøy, gjør vi viktige valg enklere.

Ønsker du en gratis kartleggingssamtale? Ta kontakt med Ingvild Høgh+47 982 14 862 .

Du kan også fylle ut skjema nedenfor, så kontakter vi deg.

Jeg vil høre mer om karriere- veiledning!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category