Karriereveiledning bedrift

Du kan fortsatt være en god arbeidsgiver om du må nedbemanne. Vi gir dine ledere og medarbeidere en god avslutning og en ny start.

ASV HR Huset situasjoner web 16

Nedbemanning og store omstillinger er krevende for alle involverte. Vi tilbyr karriereprogram som gir dine ledere eller medarbeidere en best mulig avslutning og en ny start. Gjennom velprøvde program gir vi grupper og individer, samt ledere og toppledere, de beste forutsetningene for å ta nye steg i karrieren.

Våre programmer gjør dine ledere og medarbeidere mer bevisst sine styrker og talenter, og de får gode verktøy for jobbsøking og en tydeligere forståelse for sin optimale arbeidssituasjon.

Karriereprogram, 3 eller 6 mnd

Gjennom dette karriereprogrammet skal kandidatene lykkes med å håndtere den pålagte yrkesomstillingen, komme frem til en beskrivelse av sin optimal arbeidssituasjon og bli en trygg og aktiv jobbsøker. Inkludert i programmet får deltakerne et individuelt LinkedIn kurs.

“Er veldig takknemlig for den tette oppfølgingen jeg har fått, og det utstråler en "passion" for yrket. Det føles som om dere er oppriktig interessert i at jeg skal lykkes i å finne en jobb og en hverdag jeg kan trives med"”

- Anita Reinsborg

“Jeg har deltatt på flere lignede kurs tidligere, så tenkte dette ville være noe av det samme, men der tok jeg feil. I etterkant så er Jeg veldig glad for denne karriererådgivningen, som var inndelt i kursdag og individuell oppfølging. Det er tungt å komme i gang med jobbsøk, så det var godt å få hjelp til å komme inn i jobbsøkermodus.”

- Cathrine Haugen Oksum

Effektiv karriereveiledning

Dette er et intensivt program der kandidatene får konkret, effektiv og personlig veiledning i sin karriereutvikling. De får 4 timers individuell karriereveiledning, der de blir bevisst sin kompetanse og sine personlige styrker og talent.

Executive program — for toppledere

Vårt Executive karriereutviklingsprogram er blant Norges mest eksklusive tilbud til toppledere, ledere og utvalgte nøkkelmedarbeidere som er i bevegelse fra en stilling til en annen. Gjennom et unikt sammensatt program setter vi lederen og nøkkelmedarbeideren i sentrum for en prosess med mål om en hurtig reetablering i arbeidsmarkedet.

Vi veileder og rådgir også ledere som skal nedbemanne. Les mer om dette her.

Ta gjerne kontakt med Ingvild Høgh+47 982 14 862 . for mer informasjon og en karriereprat.

Du kan også sende inn dine kontaktdetaljer nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Senior karriere

ASV HR Huset situasjoner web 10

Har din organisasjon en god seniorpolitikk? Vi tilbyr pensjonsrådgivning og hjelper deg med å sikre en politikk som ivaretar dine senior medarbeidere.

Les mer

Jeg ønsker en prat om karriereprogram

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category