Dagskurs | Lede i endring | November

Er du en mellomleder? Ønsker du å jobbe smartere med endring og få med deg teamet ditt på reisen?


Med dagens endringstakt opplever mange ledere å stå i endring kontinuerlig og møter ulike, ofte uventede, mot- og medkrefter. Ofte blir vi overrasket over at det vi forventet skulle være smidig, blir vanskelig og krever mer tid, oppfølging og engasjement. Utfordring for mange mellomledere er å innfri oppover og samtidig engasjere nedover, og vil derfor ha nytte av å stå sterkere i rollen som leder og endringsagent.

Din lederrolle har sannsynligvis endret seg mye gjennom pandemien, og vil nok fortsatt være i endring på veien tilbake mot en mer normalisert hverdag.
Pandemien har endret måten vi leder og måten vi jobber på. Det nye arbeidslivet har blitt mer dynamisk, mer fleksibelt og de fleste legger opp til hybride løsninger.

For deg som leder innebærer den nye hverdagen at du skal lede og utvikle din flokk når noen er på kontoret, hjemme eller på hytta. Dette er en endring de fleste ledere vil kjenne på i tiden som kommer og en endringsreise som sannsynligvis vil påvirke alle, både ledere og medarbeidere.

Ønsker du å stå sterkere i rollen som leder og endringsagent? Da har vi det perfekte kurset til deg. På dette kurset får du mange gode verktøy og praktiske tips for en smidigere endringsreise. Du møter også andre ledere, med rom for erfaringsdeling og diskusjoner.

Innhold

  • Økt bevissthet om viktige kompetanser og ferdigheter knyttet til ledelse og endring
  • Økt forståelse for hva motstand egentlig handler om og hvordan håndtere den på en god måte
  • Innsikt i hvordan du som leder kan bidra til en kultur som støtter endring og utvikling
  • Gode verktøy for å kommunisere og påvirke bedre


Praktisk Informasjon
Pris: Kr 4.900
Når: Torsdag 3. november 2022 - 09.00 til 16.00
Sted: Digitalt (gjennomføres på Teams)
Påmeldingsfrist: Fredag 28. oktober 2022


Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category