Dagskurs | Ny som Leder | Desember

Dette er kurset for deg som skal ta fatt på en ny lederrolle, eller deg som nylig har startet i din første lederjobb.

Hovedmålet med kurset er å gi deg tilgang på verdifull lederkompetanse og nyttige tips til små og store utfordringer som du kan møte i hverdagen.

Vi har møtt hundrevis av nye ledere og vet hva som kan være krevende, hva mange gjør feil og hva de fleste gruer seg til. Vi vet også at faglig påfyll og enkle verktøy kan bidra til en smidigere hverdag og hjelpe deg til bedre resultater.

På dette digitale lederkurset får du en unik innsikt i hvilke krav som stilles til deg som leder, sammen med en rekke praktiske tips til din hverdag. Du får også møte andre nye ledere fra hele landet, og det blir rom for erfaringsdeling og diskusjoner.

Innhold

  • Hva innebærer det å være leder, lederrollen fra a til å
  • Hva er de vanligste fallgruvene for nye ledere
  • Hva bør du være oppmerksom på for å lykkes som leder
  • Verdifulle tips til de gode og de vanskelige samtalene


Vi har laget et kurs som er perfekt for deg som har jobbet mindre enn 6 måneder i lederrollen, men du er selvsagt like velkommen selv om du skulle ha noe lengre fartstid som leder.

Gi deg selv en god start på din lederkarriere med dette praktisk rettede lederkurset.


Da dette er et dialogbasert kurs med noen praktiske øvelser underveis, vil det være en liten deltakergruppe hver gang. Begrenset antall plasser.

Praktisk informasjon

Pris: Kr 4.900
Tid: Torsdag 1. desember 09:00 – 16:00
Sted: Digitalt (gjennomføres på Teams)
Påmeldingsfrist: Fredag 25. november 2022Vi tar gjerne kontakt med deg!

Takk for henvendelsen din. Du vil høre fra oss så snart som mulig.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, analysere trafikken vår og for markedsføringsformål.

Preferansesenter for personvern

Når du besøker våre nettsider plasseres en informasjonskapsel, også kalt cookie, i din nettleser. Du kan lese mer om de ulike formål under og velge hva du ønsker at godta. Les mer i vår personvernklæring.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.

No cookies in this category